Registrer deg på Bible.com

Oppdatert 1/9/19 av Nizia Dantas

1. Åpne www.bible.com . Ikke bruk Internet Explorer.
  2. På den vanlige nettsiden, velg Registrer deg øverst til høyre.
  3. På mobilwebsiden , velg Meny (tre linjer) i den øverste overskriften og deretter Registrer deg.
  4. Hvis du vil koble din YouVersion-konto til din Facebook-konto, velg deretter Registrer deg med Facebook
  • Din konto vil bli opprettet og du er logget på
  1. Hvis du ønsker å koble YouVersion konto til Gmail-kontoen din og velg Registrer deg med Google
  • Hvis du har mer enn én Gmail-konto, velg den du vil bruke med YouVersion
  • Din konto vil bli opprettet og du er logget på
  1. For andre e-poster
    1. Fullfør alle nødvendige felt
    2. Ved å registrere deg godtar du vilkårene for bruk og personvern. Merk: Du kan velge hver lenke for å lese disse retningslinjene
    3. Velg Sign Up- knappen
    4. Før du kan logge på, må du bekrefte kontoen din. Etter at du har fullført registreringen, sender YouVersion deg en bekreftelses-e-post. Se kontoverifikasjon velg lenke her

Tilleggsinformasjon

Tips for å velge et passord

1. Minimum passordlengde er 6 tegn med maksimalt 32 tegn
  2. Passordene er store og små bokstaver