Ontdekken

Ontdek meer over wat je zoekt.

Ontdekken laat je op een makkelijke manier zoeken door video's met recente Tekst van de Dag verhalen, door aanbevolen leesplannen en video's bladeren, populaire Bijbelverzen en leesplannen bekijken en veel meer. Ontdekken biedt je ook de mogelijkheid om door alle teksten binnen YouVersion te zoeken - Bijbelteksten, versafbeeldingen, leesplandagen, video's met Bijbelonderwijs, en meer. Zoek naar inhoud van jouw favoriete voorgangers en Bijbelleraren. Zoek op trefwoorden zoals emoties. En ontvang zelfs automatisch samengestelde suggesties op basis van de inhoud die je het leukst vindt.

1. Rechtsonder: selecteer Ontdekken, als dat nog niet het geval is.
  2. Boven: selecteer het vak Zoeken.
  3. Type wat je zoekt.
    Als je typt, zal Ontdekken zoektermen voorstellen en gerelateerde inhoud weergeven zoals Bijbelverzen, versafbeeldingen, video's, leesplannen en meer.
  4. Selecteer de voorgestelde inhoud op elk moment.
    OF
    Type wat je ook maar wil en selecteer dan…
    1. Android:
      🔍
    2. iOS:
      [Search]
Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je gratis YouVersion account om de meeste resultaten te kunnen zien.
Scroll naar beneden om te zoeken op Emoties of specifiek voor Leesplannen, Video's of Tekst van de Dag Afbeeldingen.