Sneller, eenvoudiger, niet ingelogd op Bible.com

bijgewerkt 4/5/19 door Manfred Amstutz

Aanmelden niet

Meld u niet aan op de website op www.bible.com voor een snellere en eenvoudigere Bijbellezer met minder gegevensdownload.

Dit is ideaal voor oudere en langzamere computers of met langzame wifi. Het werkt met Internet Explorer. Gebruik voor inlogwebsites Chrome of Edge of Firefox, maar niet IE.

De vervolgkeuzevakken voor versie en hoofdstuk zijn vereenvoudigd.

Enkele extra functies

Een vervolgkeuzelijst aan het einde van het hoofdstuk om per vers te verkennen.
Hiermee worden meer gegevens gebruikt, omdat er op de volgende pagina's kleurafbeeldingen zijn.

1. Selecteer Verkennen * hoofdstuk * van Verse
  2. Selecteer een couplet van het hoofdstuk
  3. opties
  • Delen - U hebt nu opties om het couplet te delen door Delen te selecteren en vervolgens het programma dat u wilt gebruiken om te delen
  • Lees het volledige hoofdstuk - je kunt het hoofdstuk lezen waarin dat vers staat
  • Send Me Verse of the Da y - (je moet inloggen op een account)
  • Verschillende versies vergelijken - Hiermee krijgt u een aantal verschillende versies voor dat vers
  • Leesplannen in verband met het couplet (je moet inloggen op een account)
Functies niet beschikbaar zonder inloggen
  • Verzen benadrukken en alle bijbehorende My Verse-acties
  • Parallel lezen met twee versies of talen op dezelfde pagina
  • Audio snelheden
  • Lettertypegrootte
  • Plannen
  • Profielen bewerken of N of S Kennisgevingen ubscriptions
EXTRA INFORMATIE

Voor de laagste downloadgegevens voor alleen bijbellezen, sla de introductiepagina over en selecteer geen audio, zoeken, plannen, video of de Explore-box onderaan de pagina.

Wis alle browsergeschiedenis inclusief wachtwoorden, zodat de aanmeldingseditie niet automatisch door uw apparaat wordt geladen.