Laatste Android Release Update

Op dit moment ondervinden we een aantal problemen met de nieuwste versie van de Android-app. Enkele problemen die je kan tegenkomen zijn:

•  Het niet kunnen starten van of reageren op leesplannen, deelnemers kunnen niet worden bekeken, of leesplannen missen of hebben verkeerde datums
  • Audio klopt niet met de Bijbelinhoud
  • Tekst van de Dag en Gebedsinspiratie laden niet goed
  • Problemen met het laden van een Bijbelboek
  • Markeren werkt niet zoals verwacht

Op dit moment zijn er een paar opties die je kunt proberen om het probleem op te lossen:

1. Ga naar de Play Store en controleer of je de nieuwste versie hebt. We blijven werken aan bugfix-releases en zullen deze zo snel mogelijk uitbrengen.
  2. Wis je cache door naar Meer > Instellingen > Verwijder lokale cache te gaan
  3. Start jouw toestel opnieuw op.

Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt, weet dan dat ons team er hard aan werkt om de problemen op te lossen en hoopt alles snel opgelost te hebben.

Een aantal van jullie heeft positieve en negatieve feedback gegeven aan ons team over de nieuwste update. Als je feedback hebt, willen we graag dat je dat hier aan ons laten weten.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de YouVersion-gemeenschap en dat je geduld met ons hebt. Bid alsjeblieft voor ons team terwijl we blijven werken om de ervaring zo positief mogelijk te maken.