Herstel een vergeten wachtwoord op Bible.com

bijgewerkt 1/9/19 door Nizia Dantas

Een nieuw wachtwoord aanvragen op Bible.com
  1. Selecteer Aanmelden in de koptekst bovenaan
  • Selecteer op het mobiele web eerst het menu (drie regels)
  1. Selecteer Wachtwoord vergeten? onder het wachtwoordvakje
  2. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je YouVersion-account
  3. Selecteer Nieuw wachtwoord verzenden
  4. Het bericht: " We zullen proberen een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar uw e-mailadres te sturen. Klik op de koppeling in die e-mail om door te gaan." verschijnt
  5. Open de e-mail van YouVersion en selecteer het vak Wachtwoord opnieuw instellen
  6. Typ het gewenste wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord
  7. Selecteer met de muis en klik op het vakje Wachtwoord bevestigen om het te openen.   Voer nogmaals het wachtwoord in om te bevestigen
  8. Selecteer Wijzig mijn wachtwoord
  9. Als het goed is krijg je nu een melding dat de wijziging is geslaagd.
  10. Selecteer Aanmelden en gebruik je nieuwe wachtwoord om in te loggen op je account
  11. Dit is je nieuwe wachtwoord op alle apparaten
Foutmeldingen
  1. Als je de bevestigings-e-mail niet ontvangt, selecteert u hier een link
  2. Als je een e-mail hebt ingevoerd die niet in ons systeem staat, ziet u mogelijk:
  • users.email_or_username.not_found
  • Controleer je e-mail op juiste letters of meld je aan voor een account als je er nog geen hebt
  • Selecteer Nieuw wachtwoord verzenden om een nieuwe e-mail te laten verzenden voor een nieuwe poging
  1. Als je een ongeldig wachtwoord hebt ingevoerd, krijg je deze foutmelding
  • Sorry, er ging iets mis. Probeer het opnieuw

Wachtwoordvereisten

• Minimaal 6 tekens (maximaal 32 tekens)
  • Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig
Geen toegang tot oude e-mail
  • Als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat aan je YouVersion-account is gekoppeld, kun je je wachtwoord niet opnieuw instellen.
  • Om veiligheidsredenen kunnen we geen e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord verzenden naar een ander e-mailadres dan dat wat momenteel is gekoppeld aan je YouVersion-account. Je moet een nieuw YouVersion-account maken met je nieuwe e-mailadres.