Tips voor probleemoplossing op iOS

bijgewerkt 22/8/19 door Keiran Davidson

Om verschillende redenen kunnen apps enigszins ongevoelig worden. Ook zijn veel functies van de Bijbel-app afhankelijk van de verbinding met onze servers, dus als er een fout optreedt in de verbinding tussen de app en de server, kan de app zich vreemd gedragen, zoals:

• Audio stopt of wordt niet afgespeeld
  • Kan boeken niet veranderen
  • Kan bladwijzers of notities of plannen niet zien
  • "Tijdelijk" bericht
  • "Verbindings" bericht
  • De app lijkt niet te reageren

Hier zijn enkele andere dingen om te proberen:

• Controleer de App Store en zorg dat je de nieuwste versie van de app hebt.
  • Vernieuw de Bijbel-app
    1. Selecteer Meer
    2. Selecteer Instellingen
    3. Selecteer Vernieuwen
  • Meld u af bij uw account in de Bijbel-app en meld u vervolgens weer aan
    1. Selecteer Meer
    2. Selecteer Instellingen
    3. Selecteer Afmelden (bevestig indien nodig)
    4. Selecteer Aanmelden
  • Sluit de app geforceerd af
    1. Op een iPhone X of hoger of een iPad met iOS 12 veegt u vanaf het beginscherm omhoog vanaf de onderkant van het scherm en pauzeert u even in het midden van het scherm. Dubbelklik op een iPhone 8 of lager op de startknop om uw meest recent gebruikte apps te tonen
    2. Veeg naar rechts of links om de app te vinden die u wilt sluiten. Veeg omhoog in het miniatuur-app-app-scherm.
    3. Veeg omhoog in het voorbeeld van de app om de app te sluiten
    4. Open de Bijbel-app opnieuw. Het zou nu goed moeten werken
  • Sluit de Bijbel-app
  • Start uw mobiele apparaat opnieuw op
  • Verwijder de Bijbel-app en installeer deze opnieuw vanuit de App Store