Je e-mailadres veranderen op Bible.com

bijgewerkt 16/5/19 door Pieter van der Merwe

Verander het e-mailadres van het account
  1. Selecteer Instellingen (tandwielpictogram) in de koptekst rechtsboven
  • Selecteer op het mobiele web de profielfoto of begin eerst rechts van het hoofdmenu
  1. Selecteer E-mailadres wijzigen
  2. Uw huidige e-mailadres wordt weergegeven. Verwijder het eerst.
      Typ of kopieer en plak je nieuwe e-mail op de bovenstaande regel E-mailadres wijzigen
  3. Selecteer E-mailadres wijzigen
  4. Er wordt een verificatie-e-mail verzonden naar het nieuwe e-mailadres
  5. Open de e-mail en klik op de verificatielink om het e-mailwijzigingsproces voor uw YouVersion-account te voltooien
fouten
  1. Nadat u uw e-mail hebt bevestigd, moet u uitloggen en vervolgens weer inloggen om het gewijzigde adres te tonen
  2. Als u geen verificatie-e-mail ontvangt, bekijk dan hier de informatie
  3. Als je je e-mail hebt gewijzigd in een account dat je hebt verwijderd
  • Het kan tot 6 uur duren voordat uw nieuwe e-mailadres werkt, want het kost tijd om bij alle aanmeldservers te komen.
  • Als u na zes uur wilt testen of uw nieuwe e-mailadres nu aan uw account is gekoppeld, meldt u zich af en meldt u zich opnieuw aan.