Hoe e-mailadres te veranderen op iOS

bijgewerkt 20/6/19 door Manfred Amstutz

We kunnen het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld niet voor u wijzigen, maar u kunt het eenvoudig zelf doen.

1. Selecteer uw profielfoto (of initialen) in de rechterbovenhoek van de Home Feed
  2. Selecteer Profiel bewerken in het menu overloop met 3 punten rechtsboven
  3. Selecteer Email
  4. Typ het nieuwe e-mailadres dat je wilt gebruiken en tik op Verzenden op het toetsenbord
  5. Ons systeem stuurt een e-mail naar UW nieuwe e-mailadres FROM no-reply@youversion.com
  6. Open uw e-mailtoepassing en vind de verificatie-e-mail. Selecteer de verificatielink in die e-mail om uw nieuwe e-mailadres te verifiëren.
  7. Als u de link selecteert, keert u terug naar de Bijbel-app en ziet u dat uw e-mailadres succesvol is gewijzigd
  8. Selecteer Opslaan
  9. Als u wordt doorgestuurd naar een inlogscherm, logt u in met uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord naar uw nieuwe e-mailadres sturen door op het wachtwoord te tikken
  10. Zie als u de e-mail niet ziet   informatie hier