Problemen met de Succesreeks op iOS

bijgewerkt 22/8/19 door Keiran Davidson

Als uw Succesreeks reset ook al heeft u de app geopend, kunt u een of meer van de onderstaande opties proberen om het probleem op te lossen:

• Meld u af bij uw account in de Bijbel-app en meld u vervolgens weer aan
    1. Selecteer Meer
    2. Selecteer Instellingen
    3. Selecteer Afmelden (bevestig indien nodig)
    4. Selecteer Aanmelden
  • Sluit de app geforceerd af.
    1. Op een iPhone X of hoger of een iPad met iOS 12 veegt u vanaf het beginscherm omhoog vanaf de onderkant van het scherm en pauzeert u even in het midden van het scherm. Dubbelklik op een iPhone 8 of lager op de startknop om uw meest recent gebruikte apps te tonen
    2. Veeg naar rechts of links om de app te vinden die u wilt sluiten. Veeg omhoog in het miniatuur-app-app-scherm
    3. Veeg omhoog in het voorbeeld van de app om de app te sluiten
    4. Open de Bijbel-app opnieuw. Het zou nu goed moeten werken
  • Sluit de Bijbel-app
  • Start uw mobiele apparaat opnieuw op

Als het bovenstaande het probleem niet oplost vult u hier het formulier voor problemen met streaks in zodat we dit verder kunnen onderzoeken.