E-mailadres wijzigen op Android

bijgewerkt 17/5/19 door Manfred Amstutz

E-mailadressen kunnen alleen worden gewijzigd op de Bible.com- website. Klik hier voor meer informatie
Het is belangrijk om het e-mailadres dat is verbonden met uw YouVersion-account actueel te houden om u aan te melden of de functie Wachtwoord vergeten te gebruiken. Het ondersteuningsteam kan geen e-mailadressen voor u wijzigen
Als u de toegang tot uw e-mailadres verliest, kunnen we de toegang tot uw YouVersion-account niet herstellen