Herstel een vergeten wachtwoord op iOS

bijgewerkt 7/10/19 door Keiran Davidson

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen via de volgende methode.

Vanuit de Bijbel-app voor iOS:

1. Selecteer Meer in het onderste navigatiemenu
  2. Als u bent aangemeld, moet u zich eerst afmelden door op afmelden te tikken en vervolgens op de uitlogbevestiging
  3. Selecteer Aanmelden of Aanmelden
  4. Selecteer Aanmelden
  5. Selecteer Email
  6. Selecteer Wachtwoord vergeten?
  7. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw account. Er wordt een e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord verzonden naar uw e-mailaccount
  8. Als u de e-mail niet ontvangt, bekijk dan hier de informatie
  9. Open de e-mail die u ontvangt en selecteer het vak Wachtwoord opnieuw instellen .
  10. Voer in het scherm Wachtwoord wijzigen het wachtwoord in dat u wilt gebruiken en bevestig het door het opnieuw te typen.
  11. Wanneer u het succesbericht ziet, kunt u terugkeren naar de app en inloggen met uw nieuwe wachtwoord

Zie voor informatie over het opnieuw instellen van een vergeten wachtwoord op Bible.com   informatie hier

EXTRA INFORMATIE

Als u geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat aan uw YouVersion-account is gekoppeld en u het wachtwoord voor uw YouVersion-account bent vergeten, kunt u uw wachtwoord niet meer ophalen. Om veiligheidsredenen kunnen we geen e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord verzenden naar een ander e-mailadres dan dat wat momenteel is gekoppeld aan uw YouVersion-account. Helaas moet u in dit geval een nieuw YouVersion-account maken met uw nieuwe e-mailadres.