Mijn succesreeks begint steeds opnieuw

bijgewerkt 13/10/20 door Val Weinstein

Wanneer u de Bijbel-app elke dag opent, neemt uw succesreeks elke dag met 1 toe

Als uw succesreeks opnieuw wordt ingesteld, kan dit een van de volgende redenen hebben
  • Je hebt de Bijbel App niet geopend tussen 12:01 en 12:00 middernacht voor een bepaalde dag. Met andere woorden, elke 24 uur wordt geteld als één dag. Dit is de meest voorkomende reden dat een reeks opnieuw begint
  • U was niet ingelogd op uw YouVersion-account toen u de app op een bepaalde dag opende
  • U gebruikt de Bijbel-app op meerdere apparaten, maar u bent niet op alle apparaten aangemeld bij hetzelfde YouVersion-account. Uw succesreeks is uniek voor het account waarbij u bent aangemeld
  • In zeer zeldzame gevallen is er een technisch probleem met de YouVersion-server
Selecteer hier voor algemene probleemoplossing
Te nemen stappen om ervoor te zorgen dat uw succereeks niet opnieuw begint
  • Open de Bijbel-app minstens één keer per dag gedurende de hierboven vermelde tijden
  • Wanneer je de Bijbel-app opent, let er dan op dat je succesreeks wordt bijgewerkt. Soms duurt dit een paar seconden om te registreren. Als de reeks niet wordt bijgewerkt:
    • Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw YouVersion-account in de Bijbel-app
      • Zoek naar het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de startpagina. Als u de optie ziet om in te loggen, moet u die optie selecteren en inloggen
      • Sluit de Bijbel-app en open hem opnieuw
  • Als u de Bijbel-app op meerdere apparaten gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u op alle apparaten bent ingelogd op hetzelfde YouVersion-account
    • U kunt dit doen door het e-mailadres in uw profiel te controleren
    • Uw succesreeks moet omhoog gaan, zelfs als u offline bent, maar als dit niet het geval is, controleert u of u een goede internetverbinding heeft.
  • Schakel de Succesreeks meldingen in. Je krijgt een push-herinnering om de Bijbel-app te openen
    • Selecteer meer> instellingen> meldingsinstellingen> pushmelding> Succesreeks meldingen
  • Maak er een gewoonte van om meer te doen dan alleen het vers van de dag te lezen
Bekende Succesreeks-problemen waar het team aan werkt. Er zijn nog geen oplossingen
  • Op sommige apparaten gaat de Succesreeks omhoog, zelfs als u een dag mist
  • Het oversteken van tijdzones rond middernacht verwart soms het systeem
EXTRA INFORMATIE
  • Op dit moment is er geen optie om de Succesreeks uit te schakelen
  • Het ontwikkelingsteam is bezig met het opnieuw ontwerpen van de Home Feed
  • Als u alle bovenstaande tips voor het oplossen van problemen hebt doorlopen, en u bent ervan overtuigd dat uw streak-nummer opnieuw is gestart vanwege een storing in het systeem, vul dan hier het formulier in voor ons team. Dank je!