Wachtwoord vergeten op Android

bijgewerkt 7/10/19 door Pieter van der Merwe

Kijk hier of de meest recente update is geïnstalleerd

1. Selecteer het persoonspictogram in het bovenste menu
  2. Selecteer HEB JE EEN ACCOUNT? LOG IN onderaan
  3. Selecteer EMAILADRES
  4. Selecteer Wachtwoord vergeten? onderaan de pagina
  5. Voer uw e-mailadres in en selecteer Verzenden
  • Er wordt een bericht weergegeven: "We zullen proberen een reset wachtwoord e-mail te sturen naar [uw e-mailadres], Klik op de link in die e-mail om door te gaan."
  1. Controleer uw e-mailinbox voor een e-mail van no-reply@youversion.com
  2. Open de verzonden e-mail en klik op WACHTWOORD HERSTELLEN
  3. Voer hetzelfde wachtwoord in in de vakken Nieuw en Bevestig wachtwoord
  4. Selecteer Wachtwoord wijzigen
  5. Gebruik dit nieuwe wachtwoord om in te loggen op alle apparaten

EXTRA INFORMATIE

• Als u de e-mails niet ontvangt, selecteert u hier

Wachtwoordvereisten

• Wachtwoorden moeten tussen de 6 en 32 tekens lang zijn en zijn hoofdlettergevoelig