Algemene tips voor het oplossen van problemen onder Android

bijgewerkt 26/5/19 door Alan Haggard

Algemene tips voor het oplossen van Android-problemen
  • Controleer de Play Store om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie hebt
  • Zorg ervoor dat de app is geïnstalleerd in het interne geheugen. Als de app op de SD-kaart is geïnstalleerd, werkt de app niet goed.
Wis Cache en meld u af en weer aan
  1. Selecteer het Meer pictogram (drie gestapelde lijnen)
  2. Blader naar beneden en selecteer Instellingen
  3. Blader naar beneden en selecteer Lokale cache wissen
  4. AFMELDEN ( Instellingen> UITLOGGEN)  en meld je daarna weer aan om je gegevens opnieuw op te halen.
Cache wissen kan ook in Android zelf worden gedaan via Instellingen en vervolgens Toepassingen > Bijbel. Elke versie van Android en fabrikant heeft verschillende menu's. Raadpleeg daarom de helpsite van uw apparaat
Meld u aan met dezelfde methode als die u heeft gebruikt om u aan te melden voor uw account. Meld u niet aan met Facebook of Google, tenzij dat de methode was waarmee u zich in de eerste plaats aanmeldde
Heb je nog steeds problemen?
  1. Verwijder de app en start uw apparaat opnieuw op en installeer de app opnieuw
  2. Wis cache opnieuw omdat herinstallatie mogelijk nog steeds oude corrupte gegevens ophaalt
  • Dit heeft geen invloed op uw leesplannen, bladwijzers of notities omdat ze zijn opgeslagen in uw account op onze site
Als u meer hulp nodig heeft en een ondersteuningsvrijwilliger wilt bereiken
  1. Selecteer Email Help in het bovenste menu
  2. Neem antwoorden op deze vragen op in de beschrijving
  • Krijgt u een foutmelding? Zo ja, wat zegt deze?
  • Is de foutmelding herhaalbaar - kun je hetzelfde steeds opnieuw doen waarbij je telkens dezelfde foutmelding of hetzelfde probleem krijgt?
  • Wat zijn de stappen om de fout te herhalen?

EXTRA INFORMATIE

Voor de Succesreeks selecteer de link hier.

Kindle clear cache

1. Instellingen (tandwielpictogram op meldingenbalk)
  2. Meer
  3. toepassingen
  4. Alle applicaties (van drop-down)
  5. Bijbel
  6. Cache wissen

NOOK clear cache

1. Sluit het apparaat eenvoudigweg en start het opnieuw op om gegevens automatisch te wissen en de cache op te slaan
  2. Log opnieuw in op uw account