Meld je aan bij Bible.com

bijgewerkt 1/9/19 door Nizia Dantas

1. Open www.bible.com . Gebruik Internet Explorer niet.
  2. OP DE GEWONE WEBPAGINA selecteer Aanmelden in de kop van de rechterbovenhoek.
  3. OP DE MOBIELE WEBPAGINA , Selecteer Menu (drie regels) in de kop bovenaan en dan Registreren.
  4. Als je je YouVersion-account wilt koppelen aan je Facebook-account selecteer je Aanmelden met Facebook
  • Je account wordt aangemaakt en je bent ingelogd
  1. Je kunt je YouVersion account ook koppelen aan je Gmail-account. Selecteer hiervoor Registreren met Google
  • Als je meer dan één Gmail-account hebt, selecteer dan het account dat u met YouVersion wilt gebruiken
  • Je account wordt aangemaakt en je bent ingelogd
  1. Voor andere e-mails
    1. Vul alle verplichte velden in
    2. Door je aan te melden ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Opmerking: je kunt de koppeling selecteren om dit beleid te lezen
    3. Selecteer de knop Registreren
    4. Voordat je je kunt aanmelden, moet je je account verifiëren. Nadat je je hebt aangemeld, stuurt YouVersion je een verificatie-e-mail. Zie de link voor accountverificatie hier selecteren

EXTRA INFORMATIE

Tips voor het selecteren van een wachtwoord

1. Je wachtwoord moet minstens uit 6 tekens bestaan. Het maximum is 32 tekens
  2. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig