Verschillen tussen plannen en plannen met vrienden

bijgewerkt 30/9/19 door Nizia Dantas

Wanneer u een plan start, ziet u twee opties.

Alleen of met vrienden

Alleen

  • Selecteer de pijl achter Door mijzelf om de privacy in te stellen op Privé of Zichtbaar voor vrienden
  • Selecteer uw apparaattype en ga vervolgens naar de artikelen onder Leesplannen
  • Selecteer link voor privacy bij abonnementen en YouVersion-vrienden   hier

Met vrienden

  • Biedt de mogelijkheid om Gods Woord te lezen met een selecte groep vrienden in de Bijbel-app door het samen volgen van een specifiek leesplan
  • Wordt gestart door een host die anderen uitnodigt om lid te worden
  • Is alleen voor een bepaalde tijd. De functie Inhalen werkt niet bij plannen met vrienden.
  • Op de apps kan de host de begindatum verplaatsen voordat het plan begint onder het menu Plan (drie stippen) en vervolgens Instellingen
  • De voortgang van elke deelnemer wordt voor elke dag weergegeven met een vinkje zodra ze de lezing hebben voltooid
  • Heeft een gedeelte Over praten als onderdeel van elke dag, zodat elke deelnemer opmerkingen kan maken die andere deelnemers kunnen lezen
  • Plannen met vriendenmomenten worden niet weergegeven in de Home Feed
    • Bij Plannen met vrienden worden pictogrammen van deelnemers weergegeven op de pagina Mijn Plannen
    • In de weekkalender wordt de voortgang van de deelnemers weergegeven met een vinkje achter het vriendenpictogram
    • Opmerkingen kunnen voor elke dag worden bekeken in de sectie Over praten
  • Privacy wordt door de software ingesteld op alleen deelnemers in de groep. Vrienden van deelnemers of publiek kunnen de activiteit van het groepsplan niet zien
  • De e-mailontvangst van deelnemers wordt in elk plan ingesteld en niet in algemene meldingen
    • U kunt zich ook afmelden door aan het einde van de e-mail de afmelding te selecteren


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs