Ресетирајте ја заборавената лозинка на Библијата

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Ресетирај ја заборавената лозинка
 1. Изберете Пријави во горниот заглавие
 • На веб-сајтот Мобилен, прво изберете Мени (три линии)
 1. Изберете Заборави ја лозинката? под полето за лозинка
 2. Внесете ја адресата за е-пошта која е поврзана со вашата сметка на YouVersion
 3. Изберете Испрати нова лозинка
 4. Пораката " Ние ќе се обидеме да испратиме е-мејл за лозинката за ресетирање на вашата e-mail адреса . Кликнете на врската во таа е-пошта за да продолжите." се прикажува
 5. Отворете ја е-поштата од YouVersion и изберете го полето за Reset Password
 6. Внесете ја лозинката што сакате во новата лозинка кутија
 7. Изберете со глувчето и кликнете на полето за потврда за да ја отворите.   Внесете ја лозинката повторно за да потврдите
 8. Изберете Промена на мојата лозинка
 9. Треба да ја добиете пораката за успех
 10. Изберете Sign In и користете ја новата лозинка за да се најавите на вашата сметка
 11. Ова ќе биде вашата нова лозинка на сите уреди
Пораки за грешки
 1. Ако не ја добиете потврдата за е-пошта, одбереш врска тука
 2. Ако влезете во е-пошта не во нашиот систем, може да видите:
 • users.email_or_username.not_found
 • Проверете ја вашата е-пошта за правилно пишување или регистрирајте се за сметка ако немате
 • Изберете Испрати нова лозинка за да добиете нова е-пошта испратена за друго проба
 1. Ако внесете неприфатлива лозинка, ја добивате оваа грешка
 • Извини, нешто тргна наопаку. Обидете се повторно

Барања за лозинка

 • (минимум 6 знаци)
 • Лозинките се осетливи на големи букви
Нема пристап до стара е-пошта
 • Ако веќе немате пристап до е-мејл адресата поврзана со вашата сметка на YouVersion, нема да можете да ја ресетирате лозинката.
 • Од безбедносни причини не можеме да испратиме е-пошта за е-пошта за е-пошта на која било друга адреса на е-пошта од она што во моментов е поврзано со Вашата сметка на YouVersion.
 • Ќе треба да креирате нова сметка на YouVersion со новата е-адреса.


How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)