Пријавете се на Библијата

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

 1. Отворете www.bible.com . Не користете Internet Explorer.
 2. НА РЕГУЛАТОРНАТА ВЕБ-страница , одберете Sign in во горниот десен агол.
 3. НА МОБИЛНАТА ВЕБСКА СТРАНИЦА , одберете Мени (три линии) во горниот наслов и потоа Регистрирај се.
 4. Ако сакате да ја поврзете вашата сметка на YouVersion со вашата сметка на Фејсбук, тогаш одберете Sign up with Facebook
 • Вашата сметка ќе биде креирана и сте пријавени
 1. Ако сакате да се поврзе вашиот YouVersion сметка на вашата Gmail сметка а потоа изберете Пријавете се со Google
 • Ако имате повеќе од една Gmail сметка, одберете ја таа што сакате да ја користите со YouVersion
 • Вашата сметка ќе биде креирана и сте пријавени
 1. За други пораки
  1. Заврши ги сите потребни полиња
  2. Со пријавувањето се согласувате со Условите за користење и Политиката за приватност. Забелешка: Можете да изберете секој линк за да ги прочитате овие правила
  3. Изберете го копчето Sign Up
  4. Пред да можете да се пријавите, ќе треба да ја потврдите вашата сметка. Откако ќе го завршите пријавувањето, YouVersion ви испраќа е-пошта за потврда. Погледнете ја врската за проверка на сметката тука


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Совети за избор на лозинка

 1. Минимум должина на лозинка е 6 карактери со максимум 32 знаци
 2. Лозинките се осетливи на големи букви


How did we do?


Powered by HelpDocs