Nopeampi, yksinkertaisempi, ei kirjaudu sisään Bible.comiin

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Ei Kirjaudu sisään

Älä kirjaudu sisään osoitteessa www.bible.com, jos haluat nopeamman ja yksinkertaisemman Raamatunlukijan, jolla on vähemmän tietoja.

Tämä on ihanteellinen vanhemmille ja hitaammille tietokoneille tai hitaalle wifi: lle. Se toimii Internet Explorerin kanssa. Jos haluat kirjautua webiin, käytä Chrome tai Edge tai Firefox, mutta ei IE.

Versiota ja lukua koskevat avattavat valintaruudut on yksinkertaistettu.

Joitakin lisätoimintoja

Luvun lopussa oleva pudotusvalikko, jossa tutkitaan jakeittain.
Tämä käyttää enemmän tietoja, koska seuraavilla sivuilla on värikuvia.

1. Valitse Verse- valikosta Explore * luku *
  2. Valitse luvun luku
  3. vaihtoehdot
  • Jaa - Sinulla on nyt vaihtoehtoja jakaa jae valitsemalla Jaa ja sitten ohjelma, jota haluat käyttää jakamiseen
  • Lue koko luku - voit lukea luvun, jossa jae näkyy
  • Lähettäkää minulle y-versoa - (sinun täytyy kirjautua tiliisi)
  • Vertaa eri versioita - Tämä antaa sinulle useita eri versioita kyseiselle jakeelle
  • Lukuun liittyvien lukujen lukeminen (sinun täytyy kirjautua tiliisi)
Toiminnot eivät ole käytettävissä ilman kirjautumista
  • Korosta jakeet ja kaikki niihin liittyvät Omat puolueet
  • Saman sivun rinnakkainen lukeminen, jossa on kaksi versiota tai kieltä
  • Äänen nopeudet
  • Fonttikoko
  • suunnitelmat
  • Profiilien tai N- ilmoitusten tai S- merkintöjen muokkaaminen
LISÄINFORMAATIO

Jos haluat ladata vain vähän Raamatun lukemista, ohita intro-sivu ja valitse sivun alareunassa ääni, haku, suunnitelmat, video tai Explore-ruutu.

Tyhjennä kaikki selaimen historia, mukaan lukien salasanat, jotta laite ei lataudu automaattisesti kirjautumiseen.