Palauta unohtunut salasana Bible.comissa

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Palauta unohtunut salasana -prosessi
  1. Valitse ylätunnisteesta Kirjaudu sisään
  • Valitse mobiilisovelluksessa ensin Valikko (kolme riviä)
  1. Valitse Unohditko salasanasi? salasanan ruudussa
  2. Anna sähköpostiosoitteesi, joka liittyy YouVersion-tiliisi
  3. Valitse Lähetä uusi salasana
  4. Viesti: " Yritämme lähettää palautussalasanan sähköpostiviestisi liitteisiin. S Napsauta kyseisen sähköpostiviestin linkkiä jatkaaksesi." näytetään
  5. Avaa sähköpostiosoite YouVersionista ja valitse Reset Password -ruutu
  6. Kirjoita haluamasi salasana Uusi salasana -ruutuun
  7. Valitse hiirellä ja avaa se napsauttamalla Vahvista salasana -ruutua.   Anna salasana uudelleen vahvistaaksesi
  8. Valitse Vaihda salasana
  9. Sinun pitäisi saada menestysviesti
  10. Valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilillesi uudella salasanallasi
  11. Tämä on uusi salasana kaikissa laitteissa
Virheilmoitukset
  1. Jos et saa vahvistussähköpostia, valitse linkki tästä
  2. Jos syötit sähköpostiviestin, jota ei ole järjestelmässä, saatat nähdä:
  • users.email_or_username.not_found
  • Tarkista sähköpostiosoitteesi oikea kirjain tai rekisteröidy tilille, jos sinulla ei ole sitä
  • Valitse Lähetä uusi salasana, jos haluat lähettää uuden sähköpostiviestin toiseen kokeeseen
  1. Jos olet antanut hyväksymättömän salasanan, saat tämän virheen
  • Pahoittelut, jotain meni pieleen. Yritä uudelleen

Salasanan vaatimukset

• (vähintään 6 merkkiä)
  • Salasanat ovat kirjainkokoisia
Ei Pääsy vanhaan sähköpostiviestiin
  • Jos et enää pääse käyttämään YouVersion-tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta, et voi palauttaa salasanaa.
  • Turvallisuussyistä emme voi lähettää salasanan nollausviestiä mihinkään muuhun sähköpostiosoitteeseen kuin mitä YouVersion-tiliisi liittyy.
  • Sinun on luotava uusi YouVersion-tili uuden sähköpostiosoitteesi kanssa.

How did we do?

Powered by HelpDocs