Liity Bible.comiin

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

1. Avaa www.bible.com . Älä käytä Internet Exploreria.
  2. SÄÄTÄ SÄÄNNÖSTÄVÄLLE SIVU , valitse Rekisteröidy ylös oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse MOBILE WEB PAGE -valikosta valikko (kolme riviä) yläosassa ja sitten Rekisteröidy.
  4. Jos haluat liittää YouVersion-tilisi Facebook-tiliisi, valitse Rekisteröidy Facebookiin
  • Tilisi luodaan ja olet kirjautunut sisään
  1. Jos haluat linkittää YouVersion tilin Gmail-tilillesi ja valitse Rekisteröidy Google
  • Jos sinulla on useampi kuin yksi Gmail-tili, valitse se, jota haluat käyttää YouVersionin kanssa
  • Tilisi luodaan ja olet kirjautunut sisään
  1. Muita sähköpostiviestejä
    1. Täytä kaikki pakolliset kentät
    2. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt. Huomautus: Voit valita kunkin linkin lukemaan nämä käytännöt
    3. Valitse Rekisteröidy- painike
    4. Ennen kuin voit kirjautua sisään, sinun on vahvistettava tili. Kun olet suorittanut ilmoittautumisen, YouVersion lähettää sinulle vahvistusviestin. Katso tilin vahvistuksen valintalinkki täältä

LISÄINFORMAATIO

Vihjeitä salasanan valitsemiseksi

1. Salasanan pituus on vähintään 6 merkkiä, enintään 32 merkkiä
  2. Salasanat ovat kirjainkokoisia

How did we do?

Powered by HelpDocs