Hurtigere, enklere, intet log på Bible.com

Updated 4/5/19 by Manfred Amstutz

Ingen Log ind

Log ikke ind på hjemmesiden på www.bible.com for en hurtigere og enklere bibel læser med mindre data download.

Dette er ideelt til ældre og langsommere computere eller med langsom wifi. Det vil fungere sammen med Internet Explorer. Til login-weben bruger du Chrome eller Edge eller Firefox, men ikke IE.

Drop-down-valgbokse til version og kapitel er blevet forenklet.

Nogle ekstra funktioner

En drop-down boks i slutningen af kapitlet for at udforske ved vers.
Dette vil bruge flere data, da der er farvegrafik på de næste sider.

1. Vælg Udforsk * kapitel * ved vers
  2. Vælg et vers i kapitlet
  3. Muligheder
  • Del - Du har nu muligheder for at dele verset ved at vælge Del og derefter det program, du vil bruge til at dele
  • Læs hele kapitel - du kan læse det kapitel, som vers vises i
  • Send mig Vers af Da y - (du skal logge ind på en konto)
  • Sammenlign forskellige versioner - Dette vil give dig en række forskellige versioner til det vers
  • Læseplaner i forbindelse med verset (du skal logge ind på en konto)
Funktioner, der ikke er tilgængelige uden et login
  • Fremhævende vers og alle tilhørende Mine vershandlinger
  • Parallel læsning med to versioner eller sprog på samme side
  • Lydhastigheder
  • Skriftstørrelse
  • Planer
  • Redigering af Profiler eller N otifikationer eller S ubskrivninger
YDERLIGERE INFORMATION

For den laveste mængde downloaddata kun til bibellæsning, skal du springe over introsiden og ikke vælge lyd, Søg, Planer, Video eller Utforsk boksen nederst på siden.

Ryd alle browserhistorik, herunder adgangskoder, så signaturudgaven ikke bliver hentet automatisk af din enhed.