Nulstil en glemt adgangskode på Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Nulstil glemt adgangskode Procedure
  1. Vælg Log ind i øverste overskrift
  • På mobilwebben vælges menuen (tre linjer) først
  1. Vælg Glemt dit kodeord? under kodeordet
  2. Indtast den e-mail-adresse, der er knyttet til din YouVersion-konto
  3. Vælg Send nyt kodeord
  4. Meddelelsen " Vi vil forsøge at sende en nulstil adgangskode email til dine email adresser s Klik på linket i den email for at fortsætte." vises
  5. Åbn e-mailen fra YouVersion, og vælg feltet Nulstil adgangskode
  6. Skriv den adgangskode, du ønsker i feltet Ny adgangskode
  7. Vælg med musen og klik på Bekræft adgangskode for at åbne den.   Indtast adgangskode igen for at bekræfte
  8. Vælg Skift mit kodeord
  9. Du skal få succesmeddelelsen
  10. Vælg Log ind og brug din nye adgangskode til at logge ind på din konto
  11. Dette bliver din nye adgangskode på alle enheder
Fejlmeddelelser
  1. Hvis du ikke modtager bekræftelses-emailen, vælg link her
  2. Hvis du har indtastet en e-mail, der ikke er i vores system, kan du se:
  • users.email_or_username.not_found
  • Tjek din e-mail for korrekt bogstaver eller tilmeld dig en konto, hvis du ikke har en
  • Vælg Send nyt kodeord for at få en ny e-mail sendt til et andet forsøg
  1. Hvis du indtastede en uacceptabel adgangskode, får du denne fejl
  • Undskyld, noget gik galt. Prøv igen

Kodeordskrav

• (mindst 6 tegn)
  • Adgangskoder er store og små bogstaver
Ingen adgang til gammel email
  • Hvis du ikke længere har adgang til den email-adresse, der er knyttet til din YouVersion-konto, kan du ikke nulstille din adgangskode.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke sende en e-mail til adgangskodeåbning til en anden e-mail-adresse end det, der for øjeblikket er knyttet til din YouVersion-konto.
  • Du skal oprette en ny YouVersion-konto med din nye e-mail-adresse.

How did we do?

Powered by HelpDocs