Sådan ændrer du e-mail-adresse på iOS

Updated 20/6/19 by Manfred Amstutz

Vi kan ikke ændre den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto til dig, men du kan nemt gøre det selv.

1. Vælg dit profilbillede (eller initialer) øverst til højre for Home Feed
  2. Vælg Rediger profil fra 3 dot overløb menuen øverst til højre
  3. Vælg Email
  4. Indtast den nye e-mail-adresse, du vil bruge, og tryk på Send på tastaturet
  5. Vores system vil sende en email til din nye email adresse FRA no-reply@youversion.com
  6. Åbn din e-mail-ansøgning og find verifikations-e-mailen. Vælg bekræftelseslinket i denne email for at bekræfte din nye e-mail-adresse.
  7. Hvis du vælger linket, skal du returnere dig til Bibelen App, og du får se, at din e-mail-adresse er blevet ændret
  8. Vælg Gem
  9. Hvis du er henvist til et skærmbillede, skal du logge ind med din nye e-mail-adresse og adgangskode. Hvis du har glemt dit kodeord, kan du få en ny sendt til din nye emailadresse ved at trykke på glemt password
  10. Hvis du ikke kan se emailen, så se   oplysninger her