Tilmeld dig på Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

1. Åbn www.bible.com . Brug ikke Internet Explorer.
  2. På den almindelige webside , vælg Tilmeld dig i øverste højre overskrift.
  3. På den mobile webside , vælg menuen (tre linjer) i den øverste overskrift og derefter Tilmeld dig.
  4. Hvis du vil linke din YouVersion-konto til din Facebook-konto, skal du vælge Tilmeld dig med Facebook
  • Din konto vil blive oprettet, og du er logget ind
  1. Hvis du ønsker at linke din YouVersion konto til din Gmail-konto og vælg derefter Opret med Google
  • Hvis du har mere end en Gmail-konto, skal du vælge den, du vil bruge med YouVersion
  • Din konto vil blive oprettet, og du er logget ind
  1. For andre e-mails
    1. Udfyld alle obligatoriske felter
    2. Ved at tilmelde dig accepterer du Vilkår for brug og Fortrolighedspolitik. Bemærk: Du kan vælge hvert link for at læse disse politikker
    3. Vælg knappen Tilmeld
    4. Før du kan logge ind, skal du bekræfte din konto. Når du har afsluttet tilmeldingen, sender YouVersion dig en verifikations-email. Se kontoverifikation vælg link her

YDERLIGERE INFORMATION

Tips til valg af adgangskode

1. Minimumsadgangslængde er 6 tegn med maks. 32 tegn
  2. Adgangskoder er store og små bogstaver

How did we do?

Powered by HelpDocs