Més ràpid, senzill, sense iniciar sessió a Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Sense iniciar sessió

No inicieu la sessió al lloc web a www.bible.com per obtenir un lector de bíblia més ràpid i senzill amb menys descàrrega de dades.

Això és ideal per a ordinadors més antics i lents o amb wifi lent. Funcionarà amb Internet Explorer. Per a la sessió d'inici de sessió, utilitzeu Chrome o Edge o Firefox, però no IE.

Els quadres de selecció desplegables per a versió i capítol s’han simplificat.

Algunes funcions addicionals

Un quadre desplegable al final del capítol per explorar per vers.
Això utilitzarà més dades ja que hi ha gràfics en color a les pàgines següents.

1. Seleccioneu Explorar * capítol * de Verse
  2. Seleccioneu un vers del capítol
  3. Opcions
  • Comparteix - Ara teniu opcions per compartir el vers seleccionant Compartir i després el programa que voleu utilitzar per compartir
  • Llegiu el capítol complet : podeu llegir el capítol en què apareix el vers
  • Envieu-me el vers de la pàgina d’a - (haureu d’iniciar sessió en un compte)
  • Compareu les diferents versions : això us donarà diverses versions per a aquest vers
  • Lectura de plans associats amb el vers (haureu d'iniciar la sessió en un compte)
Les funcions no estan disponibles sense iniciar sessió
  • Ressaltar els versos i totes les accions relacionades amb el meu vers
  • Lectura en paral·lel amb dues versions o idiomes a la mateixa pàgina
  • Velocitats d’àudio
  • Mida de la font
  • Plans
  • Edició de perfils o N otifications o S ubscriptions
INFORMACIÓ ADICIONAL

Per obtenir la quantitat més baixa de dades de descàrregues només per a la lectura de la Bíblia, passeu per la pàgina d'introducció i no seleccioneu àudio, cerca, plans, vídeo o la caixa Explora al final de la pàgina.

Esborreu tot l’historial del navegador, incloses les contrasenyes de manera que l’edició d’inici de sessió no es carregui automàticament pel vostre dispositiu.