Restableix una contrasenya oblidada a Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

Restableix el procediment de contrasenya oblidat
  1. Seleccioneu Inicia la sessió a la capçalera superior
  • A la web del mòbil, seleccioneu primer el menú (tres línies)
  1. Seleccioneu Heu oblidat la contrasenya? sota el quadre de contrasenya
  2. Introduïu l’adreça de correu electrònic associada al vostre compte de YouVersion
  3. Seleccioneu Envia nova contrasenya
  4. El missatge " intentarem enviar un correu electrònic de contrasenya de restabliment als vostres agregats de correu electrònic s Feu clic a l’enllaç d’aquest correu electrònic per continuar". es mostra
  5. Obriu el correu electrònic de YouVersion i seleccioneu el quadre Reset password
  6. Escriviu la contrasenya que vulgueu al quadre Nova contrasenya
  7. Seleccioneu amb el ratolí i feu clic a la casella Confirmar contrasenya per obrir-la.   Introduïu la contrasenya de nou per confirmar
  8. Seleccioneu Canvia la meva contrasenya
  9. Heu d’obtenir el missatge d’èxit
  10. Seleccioneu Inicia la sessió i utilitzeu la vostra nova contrasenya per iniciar la sessió al vostre compte
  11. Aquesta serà la vostra nova contrasenya a tots els dispositius
Missatges d'error
  1. Si no rebeu el correu electrònic de confirmació, seleccioneu l'enllaç aquí
  2. Si heu introduït un correu electrònic no al nostre sistema, podeu veure:
  • users.email_or_username.not_found
  • Comproveu el vostre correu electrònic per obtenir lletres correctes o inscriviu-vos a un compte si no en teniu cap
  • Seleccioneu Envia nova contrasenya per enviar un nou correu electrònic per a un altre intent
  1. Si heu introduït una contrasenya inacceptable, obtindreu aquest error
  • Ho sentim, alguna cosa ha anat malament. Siusplau torna-ho a provar

Requisits de contrasenya

• (mínim 6 caràcters)
  • Les contrasenyes distingeixen entre majúscules i minúscules
Sense accés al correu electrònic antic
  • Si ja no teniu accés a l'adreça de correu electrònic associada al vostre compte de YouVersion, no podreu restablir la contrasenya.
  • Per motius de seguretat, no podem enviar un correu electrònic de restabliment de contrasenya a cap altra adreça de correu electrònic que la que actualment està associada al vostre compte de YouVersion.
  • Haureu de crear un nou compte de YouVersion amb la vostra nova adreça de correu electrònic.