Com canviar l'adreça de correu electrònic a iOS

Updated 1/7/20 by Val Weinstein

No podem canviar l’adreça de correu electrònic associada al vostre compte, però podeu fer-ho fàcilment.

1. Seleccioneu la vostra imatge de perfil (o inicials) a la part superior dreta de l’alimentació de casa
  2. Seleccioneu Edita perfil del menú de desbordament de 3 punts a la part superior dreta
  3. Seleccioneu el correu electrònic
  4. Escriviu la nova adreça de correu electrònic que vulgueu utilitzar i puntegeu En enviar al teclat
  5. El nostre sistema enviarà un correu electrònic A la vostra nova adreça de correu electrònic FROM no-reply@youversion.com
  6. Obriu la vostra aplicació de correu electrònic i trobeu el correu electrònic de verificació. Seleccioneu l’enllaç de verificació d’aquest correu electrònic per verificar la vostra nova adreça de correu electrònic.
  7. Si seleccioneu l'enllaç, heu de tornar a l'aplicació de la Bíblia i veureu que la vostra adreça de correu electrònic s'ha canviat correctament
  8. Seleccioneu Desa
  9. Si esteu dirigit a una pantalla d'inici de sessió, inicieu la sessió amb la vostra nova adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya. Si heu oblidat la vostra contrasenya, podeu enviar-ne una de nova a la vostra nova adreça electrònica tocant la contrasenya oblidada
  10. Si no veieu el correu electrònic, vegeu   informació aquí

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)