Inscriviu-vos a Bible.com

Updated 1/9/19 by Nizia Dantas

1. Obriu www.bible.com . No utilitzeu Internet Explorer.
  2. A LA PÀGINA WEB REGULAR , seleccioneu Registra't a la part superior dreta.
  3. A LA PÀGINA WEB MBIL , seleccioneu Menú (tres línies) a l’encapçalament superior i, a continuació, Inscriviu-vos.
  4. Si voleu enllaçar el vostre compte de YouVersion al vostre compte de Facebook, seleccioneu Registreu-vos amb Facebook
  • Es crearà el vostre compte i inicieu la sessió
  1. Si desitja vincular el seu compte de YouVersion al seu compte de Gmail seleccioneu Tanca sessió amb Google
  • Si teniu més d’un compte de Gmail, seleccioneu el que vulgueu utilitzar amb YouVersion
  • Es crearà el vostre compte i inicieu la sessió
  1. Per a altres correus electrònics
    1. Completeu tots els camps obligatoris
    2. En registrar-vos, accepteu les Condicions d'ús i la política de privadesa. Nota: podeu seleccionar cada enllaç per llegir aquestes polítiques
    3. Seleccioneu el botó Sign Up
    4. Abans de poder iniciar la sessió, haureu de verificar el vostre compte. Després de completar el registre, YouVersion us enviarà un correu electrònic de verificació. Vegeu l'enllaç de selecció de verificació del compte aquí

INFORMACIÓ ADICIONAL

Consells per seleccionar una contrasenya

1. La longitud de la contrasenya és mínima de 6 caràcters amb un màxim de 32 caràcters
  2. Les contrasenyes distingeixen entre majúscules i minúscules