Выдаленне ўліковага запісу

Updated 13/10/20 by Wayne L Harms

Мы не можам выдаліць свой уліковы запіс для вас, але вы можаце зрабіць гэта самастойна.
  1. Візіт: http://bible.com/settings/delete_account
  2. Калі ласка, увядзіце свой адрас электроннай пошты і пароль для ўваходу ў свой рахунак YouVersion.
  3. Абярыце Выдаліць рахунак Мае YouVersion
  4. Гэта прывядзе да выдаленні як ваш IOS або зарэгістравацца Android Біблія Lens і ваша прыкладанне Біблія і сайт ўліковага запісу.
Няма Аднаўленне для аддаленых уліковых запісаў

Пасля таго, як ваш рахунак будзе выдалены, гэта не будзе магчыма атрымаць любую інфармацыю, звязаную з вашым акаўнтам.

Пры выдаленні ўліковага запісу, фатаграфіі, каментары, любіць, і сяброўскія, закладкі, чытанне планаў (усе) будуць выдалены назаўсёды і не будзе кампенсавана.

Гэта звычайная практыка сярод асноўных вэб-службаў патрабуюць, каб вы увайсці ў свой рахунак, перш чым яго можна выдаліць.

Калі вы вырашылі адмовіцца ад вашага ўліковага запісу, а не выдаліць яго, ён у канчатковым рахунку пойдзе бяздзейнасць, але вы ўсё роўна можаце атрымаць па электроннай пошце ад YouVersion з нагоды.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)