Vinniger, eenvoudiger, geen inskrywing op Bible.com nie

Opgedateer 1/9/19 deur Nizia Dantas

Geen inskrywing

Moenie inteken op die webwerf by www.bible.com vir 'n vinniger en eenvoudiger Bybelleser met minder data aflaai.

Dit is ideaal vir ouer en stadiger rekenaars of met stadige wifi. Dit sal werk met Internet Explorer. Vir die aanmeldweb gebruik Chrome of Edge of Firefox, maar nie IE nie.

Die afrolkieslys vir weergawe en hoofstuk is vereenvoudig.

Sommige addisionele funksies

'N Drop-down boks aan die einde van die hoofstuk om deur vers te verken.
Dit sal meer data gebruik as daar kleurgrafika op die volgende bladsye is.

1. Kies Verken * hoofstuk * deur Vers
  2. Kies 'n vers van die hoofstuk
  3. opsies
  • Deel - Jy het nou opsies om die vers te deel deur Share te kies en dan die program wat jy wil gebruik om te deel
  • Lees die volledige hoofstuk - jy kan die hoofstuk lees waaruit die vers verskyn
  • Stuur my Vers van die Da y - (jy moet by 'n rekening aanmeld)
  • Vergelyk verskillende weergawes - dit sal jou 'n aantal verskillende weergawes vir die vers gee
  • Leesplanne wat met die vers verband hou (jy moet by 'n rekening aanmeld)
Funksies nie beskikbaar sonder 'n teken nie
  • Opvallende verse en alle geassosieerde My Vers-aksies
  • Parallelle lees met twee weergawes of tale op dieselfde bladsy
  • Audio spoed
  • Skrifgrootte
  • planne
  • Wysig profiele of n otifikasies of S ubskrifte
BYKOMENDE INLIGTING

Vir die laagste hoeveelheid aflaai data vir Bybellees, slaan die intro bladsy oor, en kies nie klank, soek, planne, video of die verkenning boks onderaan die bladsy nie.

Maak alle blaaiergeskiedenis skoon, insluitend wagwoorde, sodat die teken in uitgawe nie outomaties deur jou toestel afgelaai word nie.