Verander of stel u wagwoord terug

Opgedateer 14/10/20 deur Nizia Dantas

iOS-toestelle

As u u wagwoord vergeet het en 'n iOS-toestel soos 'n iPhone, iPad of iPod touch gebruik, sien die inligting hier .

Lees die inligting hier as u u wagwoord onthou en dit eenvoudig wil verander .

Android

As u u wagwoord vergeet het en 'n Android-toestel soos 'n Samsung Galaxy of Amazon Kindle gebruik, sien die inligting hier.

Lees die inligting hier as u u wagwoord onthou en dit eenvoudig wil verander .

webwerf

As u u wagwoord vergeet het, kan u dit altyd verander vanaf die webwerf, sien die inligting hier.

Lees die inligting hier as u u wagwoord onthou en dit eenvoudig wil verander .

Windows Mobile of app

Ons ondersteun nie meer hierdie toestelle nie; gaan na die webwerf by www.bible.com .