Wenke vir die oplos van probleme op iOS

Opgedateer 22/8/19 deur Keiran Davidson

Vir 'n verskeidenheid redes kan Toepe effens stadig reageer. Ook baie funksies van die Bybel Toep is afhanklik van die verbinding met ons bedieners, dus enige fout in die verbinding tussen die program en die bediener kan veroorsaak dat die program vreemd optree, soos:

• Oudio stop of sal nie speel nie
  • Kan nie boeke verander nie
  • Kan nie boekmerke of notas of planne sien nie
  • "Uitgetel" -boodskap
  • 'Verbinding' boodskap
  • Die program lyk of dit nie reageer nie

Hier is 'n paar verskillende dinge om te probeer:

• Gaan die App Store na en maak seker dat jy die jongste weergawe van die program het.
  • Verfris die Bybel App
    1. Kies Meer
    2. Kies   instellings
    3. Kies Refresh
  • Teken uit jou rekening in die Bybelprogram en teken dan weer in
    1. Kies Meer
    2. Kies Instellings
    3. Kies Teken uit (bevestig indien nodig)
    4. Kies Teken in
  • Forseer die program om te sluit
    1. Op 'n iPhone X of later of 'n iPad met iOS 12, swiep van die beginskerm af op die onderkant van die skerm en breek effens af in die middel van die skerm. Op 'n iPhone 8 of vroeër dubbek-tik op die Tuisknoppie om jou mees onlangs gebruikte programme te wys
    2. Swiep regs of links om die program te vind wat jy wil sluit. Swiep op die miniatuur Bybelprogramskerm.
    3. Swiep op die program se voorskou om die program te sluit
    4. Heropen die Bybel-program. Dit behoort nou behoorlik te werk
  • Sluit die Bybel-program af
  • Herbegin jou mobiele toestel
  • Verwyder die Bybel App en herinstalleer dit vanaf die App Store