My Streepgetal hou aan Oorbegin

Opgedateer 23/9/19 deur Wayne L Harms

Wanneer jy elke dag die Bybelprogram oopmaak, sal jou streep elke dag met 1 toeneem

As jou streep getal oorbegin, kan dit vir een van die volgende redes wees
  • Jy het die Bybelprogram nie tussen 12:01 vm en 12:00 middernag vir 'n spesifieke dag oopgemaak nie. Met ander woorde, elke 24 uur word as een dag gereken. Dit is die mees algemene rede waarom 'n streep oorbegin
  • Jy was nie ingeteken by jou YouVersion-rekening toe jy die program op 'n spesifieke dag oopgemaak het nie
  • Jy gebruik die Bybelprogram op verskeie toestelle, maar is nie ingeteken by dieselfde YouVersion-rekening op alle toestelle nie. Strepe is uniek vir die rekening waaraan jy ingeteken is
  • Baie seldsaam, maar daar kan 'n wanfunksie in die YouVersion-bediener wees
Vir algemene probleemoplossing, kies hier
Stappe om te neem om seker te maak jou streep begin nie oor nie
  • Maak die die Bybelprogram ten minste een keer elke dag gedurende die bogenoemde tye oop
  • Wanneer jy die Bybelprogram oopmaak, maak seker dat jou streepgetal opgaan. Soms sal dit 'n sekonde of twee neem om te registreer. As dit nie opgaan nie:
    • Maak seker dat jy ingeteken is by jou YouVersion-rekening in die Bybelprogram
      • Soek die profiel ikoon bo regs van die tuisblad. As u die opsie sien om aan te meld, moet u daardie opsie kies en aanmeld
      • Sluit die Bybel Toep en maak dit weer oop
  • As jy die Bybelprogram op verskeie toestelle gebruik, maak seker dat jy by dieselfde YouVersion-rekening aangemeld is op alle toestelle
    • U kan dit doen deur die e-pos adres in u profiel na te gaan
  • Skakel die Streaks Herinner opsie aan. Jy sal 'n stootherinnering kry om die Bybelprogram oop te maak
    • Kies meer> instellings> kennisgewinginstellings> stootkennisgewingsinstellings> Streaks herinneringe
  • Kom in die gewoonte om meer te doen as om net die vers van die dag te lees
Bekende streepkwessies waaraan die span werk. Daar is nog geen oplossings nie
  • Op sommige toestelle gaan die streepgetal op, selfs as jy 'n dag mis
  • As jy tydsones kruis om middernag raak die stelsel soms 'verward'
BYKOMENDE INLIGTING
  • Op hierdie tydstip is daar geen opsie om die strepe uit te skakel nie
  • Die ontwikkelingspan herontwerp die Tuisblad voer
  • As u al die foutoplossingswenke hierbo voltooi het, maar oortuig is dat u streepgetal oorbegin het weens 'n fout in die stelsel, vul die vorm hier in vir ons span. Dankie!