Algemene Probleemoplossingswenke op Android

Opgedateer 19/6/19 deur Alan Haggard

Algemene Android oplossingswenke
  • Gaan na die Play Store om seker te maak dat jy die nuutste weergawe van die Toep het
  • Maak seker dat jy die program op die interne geheue geïnstalleer het. As dit op die SD-kaart geïnstalleer is, sal die program nie behoorlik funksioneer nie
Maak kas leeg en teken dan weer uit en weer in
  1. Kies die Meer ikoon (drie stapel lyne)
  2. Rol ondertoe en kies Instellings
  3. Rol ondertoe en kies Wis Kasgeheue Uit
  4. TEKEN UIT ( Instellings> TEKEN UIT )   en teken dan aan om die program weer te begin
Die Wis Kasgeheue kan ook in die toestel gedoen word onder Instellings en dan Toepe. Elke weergawe van Android en vervaardiger het verskillende Kieslyste, dus gaan asseblief na die toestel se hulp-webwerf
Maak seker dat jy inteken op dieselfde manier wat jy gebruik het om jou rekening op te stel. Moenie inteken met Facebook of Google nie, tensy dit die manier was wat jy in die eerste plek jou rekening opgestel het
Het jy nog probleme?
  1. Verwyder die program en herbegin jou toestel en herinstalleer die program
  2. Wis kasgeheue weer, die herinstalleer kan steeds ou korrupte data ophaal
  • Dit sal nie enige van jou leesplanne, boekmerke of notas beïnvloed nie, aangesien dit in jou rekening op ons webwerf gestoor word
As jy meer hulp nodig het en 'n ondersteuningsvrywilliger wil bereik
  1. Kies E-pos Help in die topkieslys
  2. Sluit antwoorde op hierdie vrae in die beskrywing in
  • Kry jy 'n foutboodskap? Indien wel, wat sê dit?
  • Is die foutboodskap herhaalbaar - kan jy dieselfde ding oor en oor doen en elke keer dieselfde foutboodskap of probleem kry?
  • Wat is die stappe om die fout te herhaal?

BYKOMENDE INLIGTING

Vir Streak vrae kies skakel hier.

Kindle Wis Kasgeheue

1. Instellings (rat ikoon op kennisgewingbalk)
  2. meer
  3. Toepe
  4. Alle Toepe (van aftreklys)
  5. Bybel
  6. Wis kasgeheue uit

NOOK Wis Kasgeheue

1. Skakel net jou toestel af en herbegin om data en kas outomaties uit te vee
  2. Teken terug in jou rekening