Siste Android-utgivelsesoppdatering

For øyeblikket opplever vi en rekke problemer med den nyeste versjonen av Android-appen. Noen problemer du kan oppleve inkluderer:

•  Manglende evne til å starte eller kommentere planer, se deltakere, eller planer mangler/feil datoer
  • Lyd spores ikke med Bibelens innhold
  • Dagens vers og veiledet bønn lastes ikke inn riktig
  • Problemer med å laste inn en bok i Bibelen
  • Markeringer fungerer ikke som forventet

For øyeblikket er det noen alternativer du kan prøve for å hjelpe deg med å løse problemet:

1. Gå til Play Store og sørg for at du har den nyeste versjonen. Vi fortsetter å jobbe med feilrettingsutgivelser og vil få dem ut så raskt vi kan.
  2. Tøm hurtigbufferen ved å gå til Mer > Innstillinger > Tøm lokal buffer
  3. Kjør omstart på enheten din.

Hvis du har prøvd alle de ovennevnte og fortsatt opplever problemer, vær snill å huske at teamet vårt jobber veldig hardt for å løse problemene og håper å få alt løst veldig raskt.

Noen av dere har fått tilbakemeldinger, positive og negative, til å dele med teamet vårt om den siste oppdateringen. Hvis du har tilbakemeldinger, vil vi at du deler den med oss her.

Takk for at du er en del av YouVersion-fellesskapet og for at du er tålmodig med oss. Be for teamet vårt mens vi fortsetter å jobbe for å gjøre opplevelsen så positiv som mulig.

Hvordan klarte vi oss?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)